Gratis kreditrapporter fra regeringen

Federal Trade Commission (FTC) har oprettet en ny hjemmeside (www.AnnualCreditReport.com) hvor amerikanske beboere kan få gratis eksemplarer af deres kreditrapporter fra de tre store kredit rapport bureauer (Equifax, TransUnion og Experian). FTC websted blev oprettet som en del af Fair og nøjagtige Credit transaktioner Act vedtaget i december sidste år. Webstedet blev oprettet i et forsøg på at hjælpe med at bekæmpe den voksende trussel for identitetstyveri. Kreditrapporter skal bestilles fra FTC-websted til at få dem gratis. Hvis du bestiller din kredit rapport direkte fra en af kreditten rapport agenturernes websteder, vil du blive opkrævet et gebyr for rapporten.
Mens en række hjemmesider på internettet tilbyder i øjeblikket gratis kredit rapporter, disse gratis rapporter kræver et kreditkort sættes på fil som et gratis prøvemedlemskab af deres kredit rapport overvågning service. Rapporterne har været gratis, hvis du huske at annullere den prøvemedlemskab, men kan ende med at blive ganske dyrt, hvis du ved et uheld glemmer. Ny FTC stedet er marketing gratis og der kræves ingen kreditkort.
For at anmode om dit kreditrapporter, skal du give dit navn, adresse, personnummer og fødselsdato. Derudover anmode kredit-bureauer om andre oplysninger til at bekræfte din identitet som din aktuelle månedlige pant betaling. Forbrugerne kan også bestille deres gratis kreditrapporter ved at kalde 877-322-8228 (toll-free) eller via mail ved at skrive til: årlige kredit rapport anmode om Service, P.O. Box 105281, Atlanta, GA 30348-5281
Gratis kreditrapporter ikke er i øjeblikket tilgængelig for alle indbyggere i USA. De er under afvikling løbet af det næste år af regionen for at forhindre system fra at blive overvældet. I øjeblikket kan beboere i Alaska, Arizona, Californien, Colorado, Hawaii, Idaho, Montana, New Mexico, Nevada, Oregon, Utah, Washington, og Wyoming få gratis kreditrapporter. Beboere i Midtvesten kan få deres gratis kreditrapporter begynder i marts, beboere i syd starter i juni og beboere i den øst begynder i September.
I stedet for bestilling af kreditrapporter fra alle tre kredit rapport agenturer på én gang, kan du overveje svimlende tre rapporter om så at du modtager en kredit rapport hver 4 måned. Dette tillader dig at se hvordan din kredit rapport er ændrer sig over tid og om eventuelle fejl du finder er blevet rettet. Det vil også øger chancerne for, at du vil fange ethvert forsøg på identitetstyveri hurtigere. Hvis du overvejer imidlertid et stort indkøb som et hjem eller bil hvor din kredit score vil blive brugt til at bestemme din berettigelse, vil du få alle tre højre væk. Dette vil tillade dig at tage sig af eventuelle problemer med hurtigst muligt.
Når du har modtaget dine rapporter, gennemse hver enkelt omhyggeligt. Tre kredit indberettende organer håndtag millioner af stykker af oplysninger hver år og nogle skøn har fejl i så mange som halvdelen af kreditrapporter med en større fejl i nogensinde en ud af fire. Ved at sikre, at alle oplysningerne i rapporterne, der er korrekt, vil du sikre, at du får de bedste priser fra kredit agenturer i fremtiden.
Nu, hvor kreditrapporter er gratis, er der ingen grund til ikke at anmode om dem hvert år. At holde styr på din kredit rapport er en af de mest effektive måder at beskytte dig mod identitetstyveri og sørg for at alle de oplysninger, der adgang til dine kreditorer er nøjagtige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.