Hemmeligheder IRS ikke ønsker du skal vide

For gennemsnitlige amerikanere er skatter enkelt største regningen de vil betale. Næsten 40% af hver arbejdsgruppe person løn går til skatter: der er mere end de fleste mennesker betaler i utilities, leje, billån eller uddannelse udgifter. Og mens byrden, de fleste regninger kan mindskes ved at arbejde hårdere og tjene flere penge, skattepligtige kun øger, så tjener flere penge bare lig betaler mere i skat.
De fleste amerikanere ikke klar over, at deres surt tjente pie Onkel Sam stykke er så enorme. Jo, beløbet er inddelt i en række små fradrag: føderale skatter, statslige skatter, county skatter, Medicare, social sikkerhed og så videre. Hver enkelt bid ligner en rimelig pris at betale for at holde landet fungerer gnidningsløst, men når tilføjet sammen beløb er svimlende. Fleste mennesker træde tilbage sig til en levetid på arbejder alt for hårdt og at longfor en anden, betaler for meget i skat til regeringen, og derefter kæmper for at opretholde et komfortabelt liv efter pensionering. Men de har været hjernevasket! Sandheden er, hver person kan lære at arbejde mindre og holde mere af deres indtjening, ikke af snyd IRS eller ved at leje en stab af overpris revisorer, men blot ved at følge den amerikanske drøm og at blive iværksætter.
Virksomhedsejere, især dem med et hjemmekontor, har en enorm fordel i forhold til den gennemsnitlige arbejdstid skatteyder. Mens de fleste mennesker betale skat af det samlede beløb, de tjener, betale virksomhedsejere kun skat af det beløb, der er tilovers efter deres udgifter. Forestil dig at kunne fratrække arbejdsrelateret transport og tøj udgifter fra en lønseddel før skat kommer ud. Forestil dig at kunne afskrivning leje, utilities, ombygning og rengøring udgifter hvert år.
Det er muligt. Virksomhedsejere kan lovligt fratrække alle disse udgifter fra deres indtægter før IRS kommer til at indsamle deres honorar, og så kan du, den gennemsnitlige amerikanske simpelthen ved at starte en hjemme-baseret virksomhed. For hjemme-baserede operationer behandler IRS hjem og levende udgifter som fradragsberettigede firmaudgifter.
Samtidig holde flere penge i deres egne lommer lyder som en velsignelse til at de fleste amerikanere, tror nogle mennesker, det kunne være så let og det juridiske. Men det virkelig er. Og det tager ikke en regnskabsmæssig grad eller en MBA at forstå, hvad regeringen vil tillade fradragsberettigede udgifter. Alt det kræver er tid, organisatoriske evner og et ønske om at sænke den årlige afgift ansvar væsentligt.
Tid er afgørende. Det vil kræve tid til at oprette en hjemme-baseret virksomhed og begynde at generere en strøm af profit. Det tager også tid til at studere skattelove vedrørende firmaudgifter. Desværre, mange mennesker er villige til at udvide den indledende indsats, der kræves. De foretrækker at gøre deres $5000 den gammeldags måde: ved slider væk for fyrre timer eller mere om ugen for at gøre nogen ellers rig. I virkeligheden, tid tilsagn om at starte en hjemme-baseret virksomhed er betydeligt mindre og der kræves kun én gang.

En tanke om “Hemmeligheder IRS ikke ønsker du skal vide”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.