Ikke begå fejlen at tro, en vilje er ikke en prioritet

(NC)-vidste du at mange canadiere fejlagtigt tror, at have en vilje ikke er en prioritet? Intet kunne være længere fra sandheden. Faktisk er en vilje sandsynligvis det vigtigste dokument, du nogensinde vil skrive.
Hvis du dør uden et testamente, vil provinsen hvor du bor beslutte, hvordan at distribuere din ejendom. Og hvis du har børn, mindreårige, delstatsregeringen (gennem den Public Trustee) afgør hvem vil rejse og drage omsorg for dem. Børnene måske taget i offentlige forvaring, indtil værger er identificeret.
Delstatsregeringen har sin egen fælles og upersonlige formler for distribution af din ejendom. Nogle penge eller aktiver kan ende med at gå til steder og personer, du ikke kan have bestemt.
For eksempel, under disse love, ville hvert barn modtage en del af boet, lavet af en forud fastlagt formel. Så en søn eller datter, der var allerede veletableret, afsluttet Universitet og havde deres eget hjem
og en sikker indkomst, kan ende med at modtage den samme mængde som et andet barn med meget forskellige behov.
Så godt, uden en vil kunne der ingen specielle gaver til din livslang ven eller testamentarisk gave til din favorit Fællesskabet eller non-profit organisation som en sundhed velgørenhed eller gruppe ligesom Amnesty International. I sum, skal ingen bekymringer for dine tanker om størrelsen af eventuelle testamentariske gaver til alle løses uden en ordentlig vil.
Undgå familiesager
At have en ordentlig vil også går en lang vej at forebygge familie TIFF. En aktuel undersøgelse viste, at en ud af fem canadierne har oplevet familiesager i arv.
Det er sandsynligt, mange af disse involverede omstændigheder hvor der var ingen vilje. Med en korrekt skrevet vil gætterier er elimineret, og familien er klar på dine intentioner. Den følelsesmæssige uro, som er naturlig på et sådant tidspunkt kan reduceres væsentligt ved at have gjort dine ønsker klar i en skriftlig vil.
Undgå unødvendige forsinkelser og omkostninger
En anden tvingende grund til at have en vilje er at spare penge. Mange mennesker tror fejlagtigt deres godser er for små til at berettige, at have en vilje, men modsat er sandt.
Jo mindre ejendom, jo større behov for at få tingene afviklet hurtigt. Uden et testamente, er en persons anliggender forvaltes af amtsmyndighederne, der ofte har hundredvis af filer til at deltage i, hvilket kan medføre unødvendige forsinkelser og ekstra omkostninger.
Der er mange grunde til, hvorfor folk aldrig komme rundt til at skrive et testamente, herunder den tro, at det er dyrt – en almindelig misforståelse, og det ikke behøver at være.
For at modtage en gratis informationspakke om testamenter, så skriv til Amnesty International, 214 Montreal Road, Suite 401, Ottawa, Ontario K1L 1A4.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *