Den nemme dage

Den nemme dage er forbi, hvor du kan opbygge din hjemmeside og to eller tre måneder senere ser det på vej mod toppen af søgninger i Google.
Nu skal du være parat til at vente seks til ni måneder for at endda se din hjemmeside i søgninger. Hvorfor er dette sket?
Det største problem var, at så mange mennesker sluttede affilierede programmer, de bygget en hjemmeside, forventer at være vellykket og at tjene penge i et par måneder. Når dette skete, de var simpelthen at opgive deres hjemmesider, forlader dem flydende rundt i rummet, indtil de forsvandt, eller folk var ved at bygge dem for kortsigtede profithensyn eller fidus programmer.
Hvis du er virkelig interesseret i din virksomhed og du er parat til at vente og arbejde på din hjemmeside for at se det blive vist i søgninger så gå videre og bygge det. Ellers spild ikke din tid eller penge.
Den eneste måde at bestige bjerget er at sætte på din klatring støvler og ved hjælp af forskellige redskaber, tage det langsomt men sikkert.
Opbyg dit link sider ved at kontakte andre webmastere og bede om gensidige link udveksling, deltage ikke link gårde, og hvis du vil beholde din trafik deltage ikke i webrings. Gør det gammeldags måde og se din hjemmeside gør det samme som at bjergbestiger og klatre langsomt op.
Annonce indhold til din hjemmeside, nye sider til artikler, der er masser af websteder, der villige til at lade dig udskrive deres artikler gratis. Vælge et emne, du er interesseret i og gøre det til en side, der vil interessere folk, der søger rundt på din hjemmeside. Dette kunne betyde, vil du have besøgende vender tilbage for at se, hvad du har tilføjet.
Optimer din hjemmeside ved hjælp af nøgleord og metatags, og holde din arbejdsplads pæn. Undlad at bruge farver der blænding ud og sende dine besøgende pilede.
Hvis du kun har korte perioder af tid at bruge pÃ¥ din hjemmeside, derefter bruge det klogt. Stykke tid pÃ¥ arbejdspladsen lindre din kedsomhed ved at tænke op projekter og idéer, vil dette spare tid. I stedet for sidder foran pc’en vil gad vide hvad man skal gøre det være der i dit hoved alle klar til at komme i gang.
Og sidst men ikke mindst, skrive artikler selv, indsende dem til hjemmesider og ezines, få dig selv kendt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.